About Me

My photo
Serdang, Johor Bahru, Selangor, Johore, Malaysia
Well my life pretty damn boring. I curse and grumpy almost everyday. What do you expect?

Sunday, March 5, 2017

2017

2017.

Berhabuk jugak blog aku ni eh? Lama juga la tak update. Maybe busy kerja sampai takde masa nak layan blog-blog ni.

So. 2017. Macam mana nak mula ye? Ape benda aku nak cerita kat sini ye? Oh. BTW aku dah resign dari company Bangi. Now Aku kerja dekat JB. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi ade jugak la rezeki aku kat sini.

So aku dah nak menginjak masuk 27 in a few weeks. And some more abang aku yang 3rd pun nak kahwin. Another blessed. Hihi... and aku baru dapat anak buah baru. Officially a Mak Teh. Ehehehe

Current economic Malaysia is not really went well. Still, right now ramai kene terminate alasan position depa adalah redundant. Had few friends that laid off from work. Seniority doesnt guarantee your position in current situation. So, I pray so hard membe2 aku dapat placement work baru and Malaysia will be back on track for economics.

Amin.

So, doakan aku jumpa jodoh tahun ni. (tak desperate, tapi berharap bertemu) hahahahaha aci tak macam tu??


p/s : Baru lepas makan mee sedap perasa sambal goreng. Padu beb!!
p/s/s: Kenapa aku lately mudah emosi??

*pembukaan blog berwajah kacak*


anyway...


SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!!!!

No comments: